COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Kanariansaaret

Kanariansaaret koostuvat 12 vulkaanisesta saaresta Afrikan länsirannikolla. Ne tunnetaan subtrooppisesta ilmastosta, hiekkarannoista sekä mielenkiintoisesta historiasta. Vaikka jokainen saarista on suosittu lomakohde, saarista suurimmat, Teneriffa, Fuerteventura sekä Gran Canaria ja Lanzarote ovat kuuluisimpia ympäri maailmaa.

Teneriffa ja Gran Canaria ovat Espanjan toiseksi ja kolmanneksi suurimmat saaret ja niiltä löytyvät Kanariansaarten itsehallintoalueen pääkaupungit joissa asuu yli kaksi miljoonaa asukasta.

Saaren asukkaat ovat pääosin espanjankielisiä, mutta etnisesti asukkaat koostuvat roomalaiskatolisista alkuperäisasukkaista sekä Espanjalaisista siirtolaisista.

Teneriffalla on kaksi lentokenttää sekä neljä satamaa kun taas muilla saarilla on yksi kumpaakin. Gran Canaria omistaa saarista suurimman lentokentän ja sataman, mutta Teneriffa on saarista ruuhkaisin. Myös kaupunkien välillä operoi ratikkaliikenne sekä paikallisia bussilinjoja.

Suurin osa laivaliikenteestä Kanariansaarilla keskittyy saarten välisiin yhteyksiin. Espanjasta pääsee kanariansaarten Lanzaroteen ja La Palmaan Cadizin ja Huelvan satamista maan lounaisosassa. Matkat ovat melko pitkiä, mutta laivat ovat usein laadukkaita ja mukavia.

Jos suunnittelet ensin lentäväsi yhdelle saarista ja myöhemmin matkustat laivalla toiselle saarelle, Teneriffalta löytyy parhaimmat lentokentät ja myös saaren sijainti muiden keskellä on ideaalinen.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 10 lähtöä päivittäin 30 min
  • Etsi hinta
  • 9 lähtöä päivittäin 25 min
  • Etsi hinta
  • 5 lähtöä päivittäin 25 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta

Kanariansaaret arvostelut

 • "Hieno tapa matkustaa Palmaan"

  Matkustimme Barcelonasta Palmaan 24.2. yölautta Fortunylla. Odotimme melko vaatimatonta hyttiä ja äänekästä yötä. Hyttimme osoittautui erinomaiseksi - kuin hyvätasoisen hotellin huone kaikkine tarvittavine varusteineen. Nukuimme hyvin ja luottavaisina miehistön ammattitaidosta. Oli jännittävää kurkkia ikkunasta ja nähdä meri ja saapuminen Palmaan aamulla. Paluumatkalla sää oli huono ja myrsky jylläsi saapuessamme Barcelonaan. Kokemuksemme oli silti mukava vaikka laiva keikkuikin. Kun saavuimme emme kovan tuulen takia voineet pysäköidä laiturille mutta henkilökunta vakuutti että olemme turvassa ja jalkamatkustajille järjestettiin bussikyyti terminaaliin ja autoliikennettä ohjattiin. Yksi ongelma oli, että informaatiota ei ollut saatavilla emmekä tienneet mitä tapahtuu tai miksi olimme myöhässä. Lisäksi emme tienneet mihin terminaaliin saapuisimme Palmassa. Kaikki sujui hyvin loppujen lopuksi mutta olimme hetken epätiedon vallassa. Joten kuulutukset ja muu tiedotus olisi ollut hyvä lisä. Koko matka oli kuitenkin nautittava kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "satumainen"

  Se oli satumaista. Elämänkokemus, sillä meri oli vihainen, mutta mahtava!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Terminaalissa oli hämmentävää lähtiessämme Algericaksesta, mutta henkilökunta tarjosi erinomaista asiakaspalvelua ja matka Ceutaan oli erittäin miellyttävä. Ainoa valitukseni on, että ikkunat olivat merisuolan peitossa eikä ulos nähnyt kovin hyvin.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka!"

  Simppelisti mahtava matka maanosien välillä! :)

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Kanariansaaret