Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 2674 reitillä ja 568 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Kanariansaaret

Kanariansaaret koostuvat 12 vulkaanisesta saaresta Afrikan länsirannikolla. Ne tunnetaan subtrooppisesta ilmastosta, hiekkarannoista sekä mielenkiintoisesta historiasta. Vaikka jokainen saarista on suosittu lomakohde, saarista suurimmat, Teneriffa, Fuerteventura sekä Gran Canaria ja Lanzarote ovat kuuluisimpia ympäri maailmaa.

Teneriffa ja Gran Canaria ovat Espanjan toiseksi ja kolmanneksi suurimmat saaret ja niiltä löytyvät Kanariansaarten itsehallintoalueen pääkaupungit joissa asuu yli kaksi miljoonaa asukasta.

Saaren asukkaat ovat pääosin espanjankielisiä, mutta etnisesti asukkaat koostuvat roomalaiskatolisista alkuperäisasukkaista sekä Espanjalaisista siirtolaisista.

Teneriffalla on kaksi lentokenttää sekä neljä satamaa kun taas muilla saarilla on yksi kumpaakin. Gran Canaria omistaa saarista suurimman lentokentän ja sataman, mutta Teneriffa on saarista ruuhkaisin. Myös kaupunkien välillä operoi ratikkaliikenne sekä paikallisia bussilinjoja.

Suurin osa laivaliikenteestä Kanariansaarilla keskittyy saarten välisiin yhteyksiin. Espanjasta pääsee kanariansaarten Lanzaroteen ja La Palmaan Cadizin ja Huelvan satamista maan lounaisosassa. Matkat ovat melko pitkiä, mutta laivat ovat usein laadukkaita ja mukavia.

Jos suunnittelet ensin lentäväsi yhdelle saarista ja myöhemmin matkustat laivalla toiselle saarelle, Teneriffalta löytyy parhaimmat lentokentät ja myös saaren sijainti muiden keskellä on ideaalinen.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Fred Olsen Express
  • Etsi hinta
 • Naviera Armas
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • Etsi hinta
 • Lineas Maritimas Romero
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Kanariansaaret arvostelut

 • "Keskinkertaisuutta"

  Bussi ei vienyt Agaeten satamaan asti, vaan piti arvailla ja kysellä miten laivaan pääsee. Opasteet puuttuivat! Ykkösluokan nahkaistuimet olivat osin rikkinäiset: ensiksi valituista selkänojat eivät pitäneet, toisen pöytä oli veltto ja toisesta puuttui pöytä kokonaan. Muuten siistiä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo laivamatka"

  Vaivaton matka

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatkat Agaete - Santa Cruz - Agaete"

  Kaikki toimi vaivattomasti. Alus oli siisti ja penkit mukavat. Kahvion tarjonta riittävää. Olimme positiivisesti yllättyneitä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viikonloppumatka"

  Tämä oli ensimmäinen kertani Fred Olsen Expressillä ja täytyy sanoa että oli todella mukava tavata heti ensimmäisenä hymyilevä henkilökunta tiomistossa, laiva oli tahraton ja todella mukava vaikka matka olikin lyhyt, miehistöllä koko ajan hymy huulilla, ainoa kritiikkini on että asiakkaita pitäisi ohjeistaa paremmin takaisintullessa jolloin uusi maihinnousukortti pitää käydä hakemassa, ainakin 16 matkustajaa kiiruhti takaisin hakemaan lippua Corralejon toimistosta tullen ensin laivalle luullen ettei uutta lippua tarvita menopaluu-lipussa. Muutoin kaikki meni hyvin ja käytämme tätä palvelua melko usein nykyään, kiitos.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Kanariansaaret