Greece

Vertaile lauttoja maasta Kreikka maahan Kykladit

Maan Kreikka ja maan Kykladit välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 3 satamat maassa Kreikka ja sataman 4 satamat maassa Kykladit.

Lauttamatkoja on yhteensä 7 ylitystä joka päivä reiteillä 7 ferry routes, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien SeaJets & Hellenic Seaways. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 40 minuutti (Andros).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Kreikka ja maan Kykladit välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Kreikka Kykladit lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.